Om mig

 

Bilder-och-tankar-om-Elwira-Kotowska rodJag är en samlare. Jag samlar på tankar, stunder, minnen, känslor och allt annat som inte väger mycket och som lätt kan packas ner när det dags för nya äventyr.

Till vardags jobbar jag som  projektledare, marknadsförare och webbstrateg och mina dagar fylls av digitala möten och möten i ”köttrymden” där jag hjälper företag/organisationer och personer att acceptera samt dra nytta av att livet inte längre delas på on- och offline. Jag bygger nya webbsajter, planerar och strukturerar investeringar och lyssnar på företagsbehov för att hitta lämpliga leverantörer. Du kan läsa mer om mitt företag KJMarketing på min sida eller på min LinkedIn profil. Besök även en annan sida av mig: Din guide till Peloponnesos.

Sommaren  2015 avslutade jag min utbildning i Adobe verktyg och ”Bilder och Tankar” skapades för att förena mina nya färdigheter i visualisering med min tidigare förkärlek till citatsamling. Det finns tillfällen i livet där vi är oförmögna att finna de rätta orden, det finns dagar där vi behöver stimulans och kreativitet. Och det finns bilder som förmedlar budskap utan att orden uttalas.

Jag vet inte hur ”Bilder och Tankar” kommer att utvecklas vidare  men jag hoppas att du som hittade mig här kommer att inspireras av min egen samling och förhoppningsvis kommer du att dela med dig av dina egna bilder och tankar. Världen behöver massor av kreativitet, eller hur?

Kreativitet kommer från tillit. Lita på din instinkt”.
Rita Mae Brown

Elwira Kotowska

 

Share

Kommentera